diumenge, 10 de gener del 2010

El Paradigma ARI i el Ramat


El Vallfosca continua..


Els que governen el procés de globalització, que jo em permeto anomenar Nou Emperador, per raons que ara no hi caben, es veuen, seguint la dinàmica heretada, “obligats” a implementar una “doctrina” amb la que socialitzar l’Impèrium, per tal de fer-lo governable, no inventen res de res, August ja ho va fer amb “La Pax Romana” i la “Lex”. Aquesta “doctrina” ha de fer possible que el Ramat estigui “tranquil” i governat.

El tenir el Ramat tranquil els permet anar encarant el “futur” a la seva manera, van bastint quadres de persones passades pel sedàs i els filtres convenients, en forma d’elits del coneixement, tècnic-científic, s’entén, perquè a nivell “humanitats” la ignorància és la moneda en ús que es tramet de mà en mà, sovint con si fos una cosa de valor. A aquest efecte tenen una munió d’institucions “filantròpiques” ben arrenglerades.

La Humanitat té ara el repte de fer la revolució del coneixement, no pot ser que aquest, estigui restringit a la població com en l’edat mitjana, les escoles adoctrinen, els mestres trameten ignorància, les institucions afarten al poble amb inhibidors de la consciència, i doctrines narcotitzants, i, és que el Ramat mai ha condicionat gaire res, i menys cap procés important.
Per tant, l'assolir la consciència necessària per tal de deixar el Ramat, és una feina que hem de fer tots i cadascú, però el “temps” de la consciència és un de sol, passat-present-futur, estructura.

Amb tot, un problema que aflora derivat de la crisi del sistema i de la globalització, és el de manca de “representació legítima”, n’he volgut fer un apunt exposant el cas del indis bolivians.
Això vol dir que si entre tots ho haurem de fer tot, que menys que estar legítimament representats, que les veus que ens representin siguin reals, oi?