dissabte, 3 de desembre del 2011

LA DESFETA DEL PSC.


Després de llegir aquest text de l'Ernest Lluch amb atenció, em pregunto:
Si els dirigents i governants del PSC haguessin aplicat en la seva tasca de govern, els principis i valors que ens va explicar l'Ernest Lluch en aquest manuscrit, ¿el PSC hauria sofert una desfeta electoral com la que ha sofert?
Per mi la resposta és clara: NO.

2 comentaris:

Miquel Saumell ha dit...

He llegit el comentari que has deixat avui a "El Pati descobert" i entenc la teva decepció. Jo també n’he deixat un en un línea molt similar, potser menys políticament correcta que la teva. No sóc ni he estat mai socialista, de fet no sóc de cap partit ni he militat mai enlloc. Però des de la meva absoluta llunyania política amb la teva ideologia et vull felicitar per haver fet aquesta autocrítica tan sincera com poc habitual entre els dirigents del teu partit, una crítica molt oportuna i que no farien mai els dirigents còmodament instal·lats com Iceta, Montilla, Zaragoza, Chacón, De Madre & Foguet, etc. etc. Teniu uns dirigents que des de fa un temps sembla que visquin en un altre planeta. I no ens enganyem, ara només pretenen conservar la poltrona, entre altres motius perquè molts no han fet mai res que no sigui viure de la política.
Sobre l’anada al Senado de Montilla vaig escriure això
http://elradardesarria.blogspot.com/2011/12/de-molt-honorable-excelentisimo.html

cuestas ha dit...

Estic realment emocionat. Vaig estar set anys a Euskadi i l´Ernest era un "element" tant o més actiu que qualsevol basc en recerca de la Pau.
Sempre va estar una mica per devant del partit, sempre opinaba i actuaba en consciéncia. Tots l´anyorem. L´amic Odón Elorza és un exemple de la seva "escola"...